Bourbon vanilkový cukr
Bourbon vanilka z Madagaskaru a přírodní cukr jsou skvělá kombinace do každé kuchyně.
Detailní popis produktu
Bourbon vanilka z Madagaskaru povzbudí vaše smysly svou jedinečnou vůní a chutí. Má relaxační účinky, proto se používáni aromaterapii (vonné oleje a aroma svíčky), ale především se využívá v kuchyni. Vanilkový cukr poslouží při přípravě pudinků, krémů, likérů, sušenek, koláčků, tvarohových náplní nebo zmrzliny.
Složení: 97 % přírodní cukr, 3 % Bourbon vanilka
Skladujte v suchu, nevystavujte slunečnímu záření.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkářových plodů.
Ve vanilkovém cukru se mohou vyskytnout malé kousky vanilky.
Země původu: Česká Republika
Výživové údaje na 100 g:
Energie kJ/kcal | 1657,3/396,21 |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené | 0,02 g |
Sacharidy | 97,6 g |
z toho cukry | 94,95 g |
Vláknina | 1,35 g |
Bílkoviny | 0,17 g |
Sůl | 0,01 g |